HANÁCI PADLI GÓLEM V PRODLOUŽENÉM NASTAVENÍ

F:NL 22.kolo
FK Viktoria Žižkov
neděle 14.4.2024
3:2
(0:0)

Diváci: 1213
SK Hanácká Slavia Kroměříž
Bajza - Kozojed (89. Toula), Broukal, Richter, Klusák - Tregler (89. Petrák), Jirásek (C) - Prošek (76. Muleme), Rosa (76. Sixta), Batioja - Sodoma (76. Kovinić). Trenér Marek Nikl.
Dostál – Zavadil, Houser, T. Matoušek (C) – Wala (60. Cupák), M. Jaroň (60. Dočkal), Machalík (90. Oulehla), Jeleček – Vincour (60. Hrdlička), Kudela – Silný (85. Chwaszcz). Náhradníci: Gergela – Fulnek. Trenér: Martin Ondra.
Branky : 50. a 56. Prošek, 90+5. Sixta - 61. Silný, 67. Cupák ŽK : Tregler, Jirásek, Klusák - Dostál, Zavadil, Houser, Jeleček, Cupák Rozhodčí : Batík - Antoníček, Dohnálek

Komentář

V tomto soutěžním ročníku druhé ligy nastoupili Hanáci již podruhé na kultovním stadionu na pražském Žiźkově. Zatímco poprvé zde na podzim čelili rezervě pražské Sparty tak nyní je tam čekal ryze domácí FK Viktoria Žižkov. A byl to pikantní souboj dvou aktuálně třiadacetibodových celků, které hrají o záchranu. Domácí chtěli potvrdit venkovní výhru z minulého kola na hřišti kvalitní Vlašimi, kde vyhráli brankou Sodomy z kraje zápasu. V prvním vzájemném zápase hraném na podzim 2023 na stadionu Jožky Silného v Kroměříži zvítězili Hanáci po tuhém boji 1:0.

V první půli bylo vidět, že domácí svazovala nervozita a těžko se prosazovali do pozorné obrany Hanáků. Oba brankáři neměli aź tolik práce, za zmínku stojí střely Waly a Kudely, se kterými si Bajza poradil. U domácích zaujala rána Jiráska z dálky, kterou Dostál tečoval na roh. Až po přestávce viděli diváci větší porci fotbalu. Domácí se utrhli do dvoubrankového vedení, když dvakrát podobně a až příliš lehce utekl obráncům Prošek a bezpečně překonal Dostála. V tu chvili to s Hanáky nevypadalo dobře. V 61. minutě se ale pěkně z voleje trefil Silný a kontaktní branka změnila ráz utkání. Hanáků bylo také zásluhou střídání plné hřiště a brzy vyrovnal opakovanou střelou uvnitř vápna Cupák. Několik nadějných útoků aktivního Hrdličky zavánělo obratem, ale nakonec to k další brance v síti Bajzy nevedlo. Utkání spělo k remíze, aby se nakonec radovali domácí. Rozhodčí Batík místo signalizovaných čtyř minut nakonec přidal i pátou a ta se stala Hanákům osudnou. Na pravé straně dostali Viktoriáni až příliš prostoru k centru, zakončení hlavou ještě Dostál vyrazil před sebe, ale na dorážku osamoceného Sixty už neměl nárok. Tři body tak zůstaly na Žižkově. Hanáci se musí rychle oklepat a už ve středu nastoupí k dalšímu druholigovému zápasu v Olomouci proti rezervě Sigmy.

Oficiální web s výsledky a informacemi k F:NL je zde

FC Vysočina - Nový ročník FORTUNA:Národní ligy je... | Facebook

Videoportál, s přenosy, záznamy a sestřihy zápasů je na sporttotal.cz

sporttotal.tv - Live Sport Str - Apps on Google Play

Nejen na toto utkání si můžete vsadit u Tipsport. cz

Online manuál značky Tipsport

Přehled všech partnerů klubu je zde

Ohlasy trenérů

Martin Onda:" Jsme naštvaní, zklamaní, frustrovaní. Konec jsme bohužel sehráli netakticky, což nás stálo alespoň bod. Měli jsme balon na svých kopačkách. Místo toho, abychom jej poslali dopředu, kam jsme šli zbytečně ve více hráčích, a utekli i s míčem k rohovému praporku, tak jsme to řešili patičkou, úplně netakticky. První půle byla od nás dobrá. Kluci plnili taktické pokyny, vzadu to zvládli velmi dobře. Dostali jsme se i k několika zakončením. Škoda, že nám tam nic nepadlo. Věděl jsem, že potřebujeme po přestávce ustát deset, patnáct minut, aby soupeř znervózněl. Bohužel jsme dostali dvě branky a museli dotahovat. Bylo úžasné, jak se kluci zvedli. Za stavu 2:2 jsme měli navrch, možnosti na to, abychom výsledek otočili, ale třetí branku jsme nepřidali, a v závěru inkasovali."

Facebook

po 29.4.

📸 U14 🆚 @tjsokol_bedrichov_ji_kopana ❤️🤍

po 29.4.

📸 U15 🆚 @tjsokol_bedrichov_ji_kopana ❤️🤍

so 27.4.

so 27.4.

𝐊𝐎𝐍𝐄𝐂 / Dnes to bohužel nevyšlo a Hanáci odjíždí z...

so 27.4.

𝐌𝐀𝐓𝐂𝐇𝐃𝐀𝐘 / Dnes se Hanáci od 17:00 představí na...

pá 26.4.

Již zítra se Hanáci v rámci 25. kola @fnliga utkají s @fcsbvlasim. ❤️🤍

pá 26.4.

Víkendový program mládeže 🔴⚪️

út 23.4.

Muži 🆚 @fkduklapraha ❤️🤍

ne 21.4.

📸 Muži 🆚 @fkduklapraha ❤️🤍

ne 21.4.

𝐊𝐎𝐍𝐄𝐂 / Z dnešního utkání si všechny body odváží...

ne 21.4.

Béčko veze z Újezdce bod ❤️🤍

ne 21.4.

Dnes hraje béčko v @tjsokolujezdec. ❤️🤍

Přejít na Facebookový profil ›

Youtube

st 11.10.

SK Hanácká Slavia Kroměříž - SK Slavia Praha

st 7.6.

MEZINÁRODNÍ TURNAJ O POHÁR JOŽKY SILNÉHO 2023

ne 7.5.

HANÁCI DO TOHO!

pá 20.5.

Nová identita

po 11.4.

MEZINÁRODNÍ TURNAJ O POHÁR JOŽKY SILNÉHO - los

út 1.6.

Den dětí (2021)

čt 13.5.

10 let od poháru (5. díl)

st 12.5.

10 let od poháru (4. díl)

st 12.5.

10 let od poháru (3. díl)

po 10.5.

10 let od poháru (2. díl)

ne 9.5.

10 let od poháru (1. díl)

čt 11.3.

Fanshop

Přejít na Youtube kanál ›

Rozhovory

po 13.11.

Rozhovor Deníku.cz s Markem Jaroněm

Střelec vítězné branky Hanáků z posledního zápasu odpovídal na dotazy redaktora Libora Kopla

út 7.11.

Rozhovor Deníku.cz s Petrem Zavadilem

Jeden z nejlepších hráčů Hanáků odpovídal na dotazy redaktora Libora Kopla

st 1.11.

Rozhovor Deníku.cz s Martinem Ondou

Trenér Martin Onda podal první komentáře k převzetí druholigové Hanácké Slavie a odchodu z divizního FC Strání

po 30.10.

Rozhovor Deníku.cz s Karlem Heinzem

Sportovní ředitel Karel Heinz odpověděl na první dotazy regionálního serveru denik.cz ohledně angažování nového trenéra Martina Ondy

Všechny rozhovory ›